Без безплатни плодове в хотелските стаи, без безплатно подстригване, без кралски скариди в

...
Без безплатни плодове в хотелските стаи, без безплатно подстригване, без кралски скариди в
Коментари Харесай

Китайските комунисти се отказват от безплатните скариди

Без безплатни плодове в хотелските стаи, без безплатно подкастряне, без кралски скариди в менюто - делегатите на предстоящия конгрес на Комунистическата партия в Китай могат да чакат строги ограничения за икономии в крайник с обещанието на президента Си Дзинпин да наложи надзор над корупцията и разточителството, предава Ройтерс.

Ван Лилян, който се грижи за гостоприемството при организацията на предходните три партийни конгреса, съобщи пред държавното радио, че този път нещата ще бъдат доста разнообразни. Делегатите да вземем за пример няма да намерят в хотелите си нормалните големите приветствени плакати и аранжировки от цветя.

Най-голямата разлика обаче ще бъде в стаите и храната, посочи Ван. По думите му в стаите няма да се сервират плодове, храната ще бъде домашна и елементарна, няма да има морска краставица, кралски скариди или други сходни и ще бъде в бюфетен жанр.

Делегатите няма да разполагат с безплатно подкастряне или разкрасителни процедури, няма да има и магазини за дарове.

Конгресът, който се провежда един път на пет години, стартира в сряда (18 октомври) с огромна тирада на президента Си Дзинпин.

Източник: БТА
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР